• 2η Ομάδα -1
    2η Ομάδα -1
  • 2η Ομάδα -2
    2η Ομάδα -2
  • 2η Ομάδα -3
    2η Ομάδα -3

Το Σάββατο η κεντρική εκδήλωση εορτασμού των 90 χρόνων του 2ου Συστήματος Προσκόπων Πάτρας στο Δημοτικό Θέατρο «Απόλλων» - Αρτοκλασία την Κυριακή στον Ι.Ν. Αγ. Ανδρέα

Κορυφώνεται ο εορτασμός της επετείου των 90 χρόνων συνεχούς παρουσίας του 2ου Συστήματος Προσκόπων Πάτρας με δύο σημαντικές εκδηλώσεις το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.

Συγκεκριμένα, το Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2014 και ώρα 7:00 μ.μ. σας περιμένουμε όλους στο Δημοτικό Θεάτρο «Απόλλων» της Πάτρας, όπου θα πραγματοποιηθεί η κεντρική εκδήλωση εορτασμού της επετείου.

Οι αναμνήσεις, το παρόν και το μέλλον θα συνδυαστούν και θα παρουσιαστεί η ιστορία, η συνεχής προσφορά και η σύγχρονη πρόταση του 2ου Συστήματος Πάτρας, μέσα από υλικό από το ιστορικό αρχείο του Συστήματος, θεατρικά δρώμενα σε σκηνοθεσία της συμπολίτισσάς μας και καθηγήτριας του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών Ευανθίας Στιβανάκη, και προσκοπικές μελωδίες σε καλλιτεχνική διεύθυνση του συμπολίτη μας Βασίλειου Ακριβού, ενώ κεντρικός ομιλητής της βραδιάς θα είναι ο καθηγητής Διονύσιος Σιμόπουλος, π. Διευθυντής του Ευγενίδειου Πλανητάριου Αθηνών.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους και λόγω της περιορισμένης χωρητικότητας του Δημοτικού Θεάτρου «Απόλλων», όσοι επιθυμούν να εξασφαλίσουν θέσεις μπορούν να προσέρχονται από τις 11:00 π.μ. το πρωί του Σαββάτου στα εκδοτήρια του Δημοτικού Θεάτρου στην Πλατεία Γεωργίου Α’ και να κάνουν την κράτησή τους.

Επίσης, την Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2014 και ώρα 8:30 π.μ. σας περιμένουμε στον Ι.Ν. Αγίου Ανδρέα όπου θα πραγματοποιηθεί εκκλησιασμός με αρτοκλασία, στο πλαίσιο του εορτασμού των 90 χρόνων του Συστήματός μας, τιμώντας παράλληλα και την επέτειο 100 χρόνων πατραϊκού προσκοπισμού.

NewsLetter

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας
Κύλιση στην Αρχή