• Αγιασμός νέας προσκοπικής χρονιάς
    Αγιασμός νέας προσκοπικής χρονιάς
  • Μονοήμερη εκδρομή στο Δρέπανο
    Μονοήμερη εκδρομή στο Δρέπανο
  • 2η Κοινότητα Ανιχνευτών στην Κέρκυρα
    2η Κοινότητα Ανιχνευτών στην Κέρκυρα

ΣΥΣΤΗΜΑ: Σάββατο 28/10, Αγιασμός και Παρέλαση 28ης Οκτωβρίου

Το Σάββατο 28 Οκτωβρίου 2017 το Σύστημά μας θα εορτάσει την Εθνική Επέτειο του ΟΧΙ με τον καθιερωμένο Αγιασμό και συμμετοχή στη παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου.

Συγκεκριμένα, το Σάββατο το πρωί η ώρα συγκέντρωσης είναι 9.30 π.μ., όπου όλα τα μέλη του Συστήματός μας, μαζί με γονείς και φίλους, θα πρέπει να βρίσκονται στην Εστία μας (Τζωρτζ 9 & Καρόλου).

Τα μέλη όλων των τμημάτων θα πρέπει να είναι με πλήρη προσκοπική στολή (ΠΡΟΣΟΧΗ: Με το μπλε μαντίλι, όχι με επετειακά).

Από νωρίς, θα υπάρχει καφεδάκι για τους γονείς και τους φίλους, προσφορά της Ένωσης Παλαιών Προσκόπων (ΕΠΠ) του Συστήματός μας.

Στις 10:00 π.μ. στην αυλή της Εστίας μας θα τελεστεί ο καθιερωμένος Αγιασμός του Συστήματος για την νέα χρονιά.

Στη συνέχεια τα τμήματα του Συστήματος μας θα προετοιμαστούν για τη συμμετοχή τους στην Παρέλαση και θα βγουν οι καθιερωμένες αναμνηστικές φωτογραφίες.

Στις 11:20 π.μ. όλα τα τμήματα του Συστήματος θα πρέπει να βρίσκονται στο κάτω μέρος της Αγοράς Αργύρη (πάνω από το ΚΤΕΛ Αχαΐας), όπου θα συγκεντρωθούν όλα τα Προσκοπικά Συστήματα της Πάτρας που θα συμμετάσχουν στην παρέλαση.

Η παρέλαση ξεκινά στις 12:00 (με τα μαθητικά τμήματα), θα διασχίσει την Αγίου Ανδρέου και θα τερματίσει μπροστά στον Ι.Ν. του Άγιου Ανδρέα.

Μετά το πέρας της παρέλασης, όσοι γονείς δεν μπορούν να παραλάβουν τα παιδιά τους στο τερματισμό (Ι.Ν. Αγίου Ανδρέα), θα τα παραλάβουν από την Εστία μας.

NewsLetter

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας
Κύλιση στην Αρχή