Αγιασμός νέας προσκοπικής χρονιάς
    Μονοήμερη εκδρομή στο Δρέπανο
    2η Κοινότητα Ανιχνευτών στην Κέρκυρα

Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου η χριστουγεννιάτικη γιορτή στον Ογκολογικό Ξενώνα «ΕΛΠΙΔΑ» από το 2ο Σύστημα Προσκόπων Πάτρας

Για άλλη μια χρονιά το 2ο Σύστημα Προσκόπων Πάτρας θα δώσει το μήνυμα της ελπίδας και της κοινωνικής αλληλεγγύης, στο ίδρυμα που έχει «υιοθετήσει», τον Ογκολογικό Ξενώνα «Ελπίδα».

Έτσι, τα μέλη του Συστήματος το απόγευμα της Τετάρτης 7 Δεκεμβρίου 2016 και ώρα 6.00 μ.μ., θα συγκεντρωθούν απευθείας στον χώρο του Ξενώνα, όπου μαζί με φίλους και γονείς του Συστήματος, φιλοξενούμενους και εργαζόμενους του Ιδρύματος Στήριξης Ογκολογικών Ασθενών «Η ΕΛΠΙΔΑ» και εθελοντές του Συλλόγου «Εθελοντές Στήριξης των Ογκολογικών Ασθενών – Η Ελπίδα», θα στολίσουν το χριστουγεννιάτικο δέντρο, θα ψάλλουν τα κάλαντα και θα σκορπίσουν με τον μοναδικό τους τρόπο αισιοδοξία και χαρά.

Στον Ξενώνα «Ελπίδα» φιλοξενούνται ογκολογικοί ασθενείς (μαζί με τους συνοδούς τους) που έρχονται στην Πάτρα από πολλές γειτονικές περιοχές, για να υποβληθούν σε θεραπευτική αγωγή σε νοσηλευτικά ιδρύματα της πόλης.

• ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ, ΩΡΑ & ΤΟΠΟΣ ΕΝΑΡΞΗΣ: Οι γονείς θα φέρουν τα παιδία την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2016 και ώρα 6:00 μ.μ. απευθείας στον Ογκολογικό Ξενώνα «Ελπίδα» (Λεωφ. Ιπποκράτους εντός της Πανεπιστημιούπολης Πατρών). Δείτε την τοποθεσία του Ξενώνα στο Google Maps: http://bit.ly/2ghlwQo
  • ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΕΦΟΔΙΑ & ΚΟΣΤΟΣ: Κάθε μέλος του Συστήματος με τη στολή του. Δεν υπάρχει κόστος.
  • ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ, ΩΡΑ & ΤΟΠΟΣ ΛΗΞΗΣ: Οι γονείς θα παραλάβουν τα παιδιά την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2016 και ώρα 7:30 μ.μ. από τον Ογκολογικό Ξενώνα «Ελπίδα» (Λεωφ. Ιπποκράτους εντός της Πανεπιστημιούπολης Πατρών).

#scouts2patras #IVD #GlobalApplause #Elpida #xmas

NewsLetter