• Αγιασμός νέας προσκοπικής χρονιάς
    Αγιασμός νέας προσκοπικής χρονιάς
  • Μονοήμερη εκδρομή στο Δρέπανο
    Μονοήμερη εκδρομή στο Δρέπανο
  • 2η Κοινότητα Ανιχνευτών στην Κέρκυρα
    2η Κοινότητα Ανιχνευτών στην Κέρκυρα

Κυριακή 13/12/2016 τα Λυκόπουλα «γνωρίζονται» με την Ευρωπαϊκή Ένωση - Δράση με το Europe Direct Πάτρας

Σήμερα, γίνονται παντού πολλές συζητήσεις για την Ευρώπη και το μέλλον της. Όμως, δεν είναι πάντα εύκολο να κατανοήσει κανείς «το γιατί;» και «το πώς;» λαμβάνονται οι αποφάσεις στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Αποφάσεις που επηρεάζουν άμεσα την καθημερινότητα όλων των Ευρωπαίων πολιτών – νέων και μεγαλύτερων.

Το πρωί της Κυριακής 13 Δεκεμβρίου 2015 τα Λυκόπουλα της Αγέλης του 2ου Συστήματος Προσκόπων Πάτρας θα ενημερωθούν για το τι είναι η ΕΕ και πώς λειτουργεί, από στελέχη του Κέντρου Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης «Europe Direct» Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας

Μέσα από τη δράση τα Λυκόπουλα - τα μικρότερα μέλη της Προσκοπικής Κίνησης και αυριανοί πολίτες της Ευρώπης - θα αποκτήσουν γνώσεις και δεξιότητες σχετικά με την ταυτότητα, την ιστορία, τους θεσμούς και τα όργανα της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Με τον τρόπο αυτό, το πρόγραμμα φιλοδοξεί να συμβάλλει στη διαμόρφωση των.

Η δράση θα πραγματοποιηθεί το πρωί της Κυριακής 13 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 10:30 π.μ. στην Εστία του 2ου Συστήματος Προσκόπων Πάτρας (Καρόλου και Τζούρτζ 9).

NewsLetter

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας
Κύλιση στην Αρχή