• 57η Κατασκήνωση στην Ελαία
    57η Κατασκήνωση στην Ελαία
  • Συμμετοχή στην παρέλαση
    Συμμετοχή στην παρέλαση
  • Δενδρόσπιτο στην λέσχη μας
    Δενδρόσπιτο στην λέσχη μας

Προσκοπική «κατολίσθηση» στις όχθες της Λίμνης Τσιβλού

Την Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2016 τα τμήματα του 2ου Συστήματος Προσκόπων Πάτρας συμμετείχαν στην εκδρομή Συστήματος που έλαβε χώρα στη Λίμνη Τσιβλού Αχαΐας λίγα χιλιόμετρα πριν από το χωριό Ζαρούχλα.

Στην εκδρομή αυτή έχει παραδοσιακά καθιερωθεί όλα τα νέα μέλη του Συστήματος καθώς και τα «μεγάλα» παιδιά των τμημάτων, όταν αυτά αλλάζουν τμήμα, να δίνουν την Προσκοπική τους υπόσχεση.

Τα Λυκόπουλα μέσα από το λυκοπουλικό παιχνίδι ήρθαν σε επαφή με τη φύση και αξιοποιώντας τα φυσικά υλικά που αυτή τους προσφέρει δημιούργησαν πρωτότυπες χειροτεχνίες.

Οι Πρόσκοποι εξερεύνησαν την ευρύτερη περιοχή της λίμνης ακολουθώντας τα μονοπάτια που αυτή τους χαρίζει, επέλεξαν μοναδικά σημεία γύρω της όπου εγκαταστάθηκαν στήνοντας κατασκευές και τέλος ενωμοτιακά μαγείρεψαν το δικό τους μεσημεριανό.

Οι Ανιχνευτές με τη σειρά τους αξιοποίησαν τη λίμνη με ένα δικό τους ξεχωριστό τρόπο υλοποιώντας διάφορες δραστηριότητες όχι μόνο γύρω αλλά και μέσα σε αυτή. Έχοντας κατοχυρώσει τη δική τους «κρυφή» γωνιά στήσανε σε αυτή διαδρομή flying fox, περιηγηθήκανε σε αυτή κωπηλατώντας πάνω σε κανώ και οι λάτρεις του ψαρέματος θέλησαν να ρίξουν τα δολώματά τους.

Η μέρα ολοκληρώθηκε νωρίς το βράδυ όπου επέστρεψαν όλοι πίσω στην Πάτρα έχοντας αποκομίσει μοναδικές εμπειρίες και αναμνήσεις

#scouts2patras #ekdromi #limni_tsivlou #ageli #omada #koinotita

Για περισσότερες φωτογραφίες πατήστε ΕΔΩ

NewsLetter

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας
Κύλιση στην Αρχή