• 57η Κατασκήνωση στην Ελαία
    57η Κατασκήνωση στην Ελαία
  • Συμμετοχή στην παρέλαση
    Συμμετοχή στην παρέλαση
  • Δενδρόσπιτο στην λέσχη μας
    Δενδρόσπιτο στην λέσχη μας

Το 2ο Σύστημα Προσκόπων Πάτρας συμμετείχε στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου

25 Μαρτίου 2016: Οικογενειακή φωτογραφία μπροστά στη Λέσχη πριν την Παρέλαση 25 Μαρτίου 2016: Οικογενειακή φωτογραφία μπροστά στη Λέσχη πριν την Παρέλαση

Στην Παρέλαση για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου συμμετείχε και φέτος το 2ο Σύστημα Προσκόπων Πάτρας με όλα τα τμήματά του: Αγέλη (Α’ και Β’), Ομάδα και Κοινότητα.

Από νωρίς το πρωί της Παρασκευής 25 Μαρτίου 2016 άρχισαν όλοι να συγκεντρώνονται στη Λέσχη (Τζωρτζ 9 & Καρόλου), όπου τα τμήματα του Συστήματος έκαναν τις απαραίτητες προετοιμασίες  για την Παρέλαση, ενώ η Ένωση Παλαιών Προσκόπων (ΕΠΠ) κερνούσε ζεστό καφέ, χυμούς και βουτήματα σε όλους τους γονείς και φίλους που ήταν εκεί.

Λίγο πριν την έναρξη της Παρέλασης όλα τα μέλη του 2ου ΣΠ Πάτρας μετέβησαν στον πεζόδρομο της Αγοράς Αργύρη, το σημείο συγκέντρωσης όλων των προσκοπικών συστημάτων της πόλης που συμμετείχαν στην Παρέλαση, όπου αφού έγινε το Πέρασμα της Σημαίας μπροστά από τα παρατεταγμένα προσκοπικά κλιμάκια, συμμετείχαν στην Παρέλαση της 25ης Μαρτίου.

Συγχαρητήρια σε όλα τα Λυκόπουλα, Προσκόπους, Ανιχνευτές και Ενήλικα μέλη του 2ου Συστήματος Προσκόπων Πάτρας για την άψογη εμφάνιση τους.

Ευχαριστούμε το εργαστήριο φωτογραφίας Anthopoulos Photos (Ελισάβετ & Παναγιώτης Ανθόπουλος) και την κα Ελισάβετ Ανθοπούλου για την ευγενική παραχώρηση φωτογραφιών του Συστήματός μας κατά την Παρέλαση.

#scouts2patras #parelasi #25martiou

 

Περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ.

NewsLetter

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας
Κύλιση στην Αρχή