• 57η Κατασκήνωση στην Ελαία
    57η Κατασκήνωση στην Ελαία
  • Συμμετοχή στην παρέλαση
    Συμμετοχή στην παρέλαση
  • Δενδρόσπιτο στην λέσχη μας
    Δενδρόσπιτο στην λέσχη μας

Στην κατάμεστη Αγορά Αργύρη έκοψε την βασιλόπιτά του το 2ο Σύστημα Προσκόπων Πάτρας

Το Σάββατο 23/1 το απόγευμα στην Αγορά Αργύρη πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του 2ου Συστήματος Προσκόπων Πάτρας παρουσία πλήθους μελών, γονέων και φίλων.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης προβλήθηκαν βίντεο από την πλούσια δραστηριότητα όλων των τμημάτων του Συστήματος μέσα στο 2015 και παρουσιάστηκαν οι στόχοι και οι δράσεις για το 2016. Επίσης, απονεμήθηκαν έπαινοι στα ενήλικα μέλη του 2ου Συστήματος Πάτρας, που πέτυχαν στις πανελλήνιες εξετάσεις και εισήχθησαν σε ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας. Τέλος, απονεμήθηκαν ευχαριστήρια διπλώματα σε επιχειρήσεις και επαγγελματίες που πρόσφεραν σημαντική υλική υποστήριξη στο Σύστημα το 2015: ΙΟΝ Α.Ε. Βιομηχανία Σοκολατοειδών και Ζαχαρωδών, ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΦΟΙ A.E. Ανώνυμη Εμπορική Εταιρία Ειδών Διατροφής, ΤΙΤΑΝ Α.Ε. Εργοστάσιο Τσιμέντων Πάτρας, Σίδερη Θεόδωρο για το πάτωμα της Αγέλης, Πέττα Κυριάκο για το ελαιόλαδο της κατασκήνωσης.

Τη βασιλόπιτα έκοψαν από κοινού ο Αρχηγός Συστήματος Σάκης Τσαγκαρουσίανος, η Πρόεδρος της Επιτροπής Κοινωνικής Συμπαράστασης Κατερίνα Ξυδιά και ο Αρχηγός της Ένωσης Παλαιών Προσκόπων Κωνσταντίνος Δάσιος, και η όμορφη τελετή ολοκληρώθηκε με προσκοπικά τραγούδια και ευχές για τη νέα χρονιά.

#scouts2patras #vasilopita

Περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ

 

NewsLetter

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας
Κύλιση στην Αρχή